Τέταρτος αγώνας παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift: Preview

Μετά την πολύ καλή παρουσία του Power Drift Club στους τρείς διεθνής αγώνες που έγιναν στην Ελλάδα, η επιστροφή στα πάτρια εδάφη σηματοδότησε την προετοιμασία για τον τέταρτο αγώνα του παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift.

Την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην πίστα Achna Speedway η αδρεναλίνη θα κτυπήσει κόκκινο, καθώς ο προτελευταίος αγώνας είναι κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος. Οι διαφορές που χωρίζουν τον πρώτο από τον τέταρτο οδηγό είναι στους 14 βαθμούς και όπως είδαμε τη φετινή χρονιά φαβορί για τη νίκη δύσκολα υπάρχει καθώς πέραν από την απόδοση των οδηγών μεγάλο ρόλο παίζει και η αξιοπιστία των αυτοκινήτων. Ο αγώνας θα γίνει και πάλι στο ‘’parking’’ , με τη διαδρομή να είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ψηλές ταχύτητες, μεγάλες γωνίες με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δώρος Φραντζέσκου μετά την πολύ καλή του παρουσία στην Κρήτη θα ψάξει το αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στην κορυφή. Έξι βαθμούς πίσω του είναι ο Enver Haskasap και τρίτος βρίσκετε ο Γιώργος Χριστοφόρου, ο οποίος είναι 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Και οι δυο προαναφερθέντες θέλουν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και όπως είδαμε μέχρι στιγμής στη σεζόν όλα μπορούν να συμβούν, καθώς και οι δύο είναι πολύ δυνατοί οδηγοί.

Τη διάκριση σε ακόμα ένα αγώνα θα ψάξει και ο Πάμπος Τσουρή, ο οποίος φέτος παρουσιάζετε ανεβασμένος. Είναι τέταρτος ένα βαθμό πίσω από τον Χριστοφόρου και θέλει το καλό αποτέλεσμα για να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Ο Νικόλας Νικόλα είναι πέμπτος και οι πιθανότητες για πρωτάθλημα είναι λιγοστές καθώς είναι 18 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο.

Η κερκίδα αναμένετε για ακόμα μια φορά να γεμίσει από τους οπαδούς των αγώνων πλαγιολίσθησης οι οποίοι όπως πάντα δίνουν μαζικά το παρών τους στηρίζοντας τους αθλητές αλλά και το σωματείο του Power Drift Club.

Ο αγώνας αναμένετε να ξεκινήσει στις 9 το πρωί με τα μονά περάσματα και να ολοκληρωθεί το απόγευμα με το πέρας των διπλών περασμάτων.

Βαθμολογία PRO μέχρι τον τρίτο αγώνα