Στη Hyundai Motorsport για τα επόμενα δυο χρόνια ο Mikkelsen

Η ομάδα της Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Andreas Mikkelsen υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα και έτσι θα αγωνίζεται μαζί τους για το 2018 και 2019. Ο Νορβηγός μαζί με τον συνοδηγό του Anders Jæger, θα τρέξει σε όλους τους αγώνες του 2018 με το Hyundai i20 Coupe WRC.

Η Hyundia θα διατηρήσει στις τάξεις της για το 2018 και τα υπόλοιπα τρία πληρώματα, τα οποία είναι οι Neuville-Gilsoul, Sordo-Marti και Paddon-Marshall.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Andreas Mikkelsen είπε, ‘’Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η Hyundai μου πρόσφερε την επιστροφή μου στο WRC για τις επόμενες δυο σεζόν. Ξεκαθαρίσαμε γρήγορα με τις λεπτομέρειες και είναι ξεκάθαρο για μένα ότι είμαι σε μια ομάδα όπου μπορεί να παλέψει και για τους δύο τίτλους (οδηγών και κατασκευαστών). Ανυπομονώ να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους από τον πρώτο κιόλας αγώνα στο Μόντε Κάρλο την ερχόμενη χρονιά, κάνοντας επίσης αισθητή την παρουσία μου στη μάχη του τίτλου οδηγών’’.

Από την πλευρά του ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Michel Nadan είπε, ‘’Ο Andreas είναι από τους οδηγούς που προσαρμόζονται γρήγορα και πιάνουν αμέσως δουλειά. Τις λίγες φορές που επισκέφτηκε το εργοστάσιο στο Alzenau έδειξε την αποφασιστικότητα και τον επαγγελματισμό του. Είμαστε ευχαριστημένοι που υπέγραψε μαζί μας για τα επόμενα δυο χρόνια. Είχε ήδη την ευκαιρία να οδηγήσει το Hyundai i20 Coupe WRC σε δοκιμαστικά και μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες. Επίσης δοκίμασε και το i20 R5. Ανυπομονούμε να τον δούμε σε δράση σαν οδηγό μας στους τελευταίους τρείς αγώνες της φετινής χρονιάς, την επόμενη χρονιά και πέρα’’.