Πρωτάθλημα Drift 2017 – Ο Μεγάλος Τελικός

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε, με 5 οδηγούς να κυνηγούν το πολυπόθητο πρωτάθλημα Drift της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκίνητου το οποίο διοργανώνεται από το Power Drift Club.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 στην Achna Speed Way θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για το πρωτάθλημα Drift και με την παρουσία 31 οδηγών αναμένεται να δούμε θέαμα πολύ υψηλών προδιαγραφών.

 

Εάν θέλεις να δεις Drift Ευρωπαϊκού επιπέδου αλλά και απίστευτα Drift battles, τότε την Κυριακή θα πρέπει να δώσετε μαζικά το παρών σας στην πίστα Achna SpeedWay. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι θεατές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Λόγω των υπερβολικών χιλιομέτρων στην είσοδο, οι μαχητές θα πρέπει να οδηγήσουν στο όριο – εκεί που το θέαμα παίρνει άλλες διαστάσεις και ο κόσμος είναι όρθιος ζητωκραυγάζοντας, όχι για τους νικητές αλλά για τις μάχες.

Σε μια καυτή Κυριακή εν μέσω χειμώνα και με μπόλικο καμένο λάστιχο, θα έχουμε και την στέψη του φετινού πρωταθλητή. Ποιος θα τα καταφέρει, αυτό θα το δούμε την Κυριακή, εάν και εσύ θέλεις να ζήσεις αυτό το συναίσθημα, αλλά και να είσαι παρών στην στέψη του φετινού πρωταθλητή δεν έχεις παρά να έρθεις στην πίστα την Κυριακή.

Ραντεβού στην Achna Speed Way την Κυριακή!!!!

Συμμετοχές