Πλήθος κόσμου στην 3η έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2017»

Με τη συμμετοχή πέραν των 40 εκθετών, επίσημων συνεργατών και προμηθευτών της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, έγινε την Κυριακή, 23 Απριλίου η τρίτη έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2017», η οποία φιλοξενήθηκε στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης. Πλήθος κόσμου, επαγγελματίες της αυτοκίνησης αλλά και οδηγοί που θέλουν να είναι ενήμεροι για τα τελευταία νέα του χώρου, πέρασαν τις πύλες της έκθεσης, έχοντας την ευκαιρία να έρθουν σε απευθείας επαφή με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, στο χώρο της αυτοκίνησης.

Περίπου 80 απεσταλμένοι από 15 χώρες βρέθηκαν στη Λευκωσία για άμεση επαφή με το κοινό και τους επαγγελματίες της Κύπρου. Υπολογίζεται ότι στις δέκα ώρες λειτουργίας της, την έκθεση επισκέφθηκαν πέραν των 5.000 ατόμων. Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες είδαν σε πλήρη λειτουργία τον επαγγελματικό εξοπλισμό συνεργείων της Robert Bosch και των KS Tools, ενώ έγιναν πολλές διαδραστικές δραστηριότητες, διαγωνισμοί και κληρώσεις.

 

Κορυφαίοι εκθέτες
Η έκθεση «THE AUTOFIX SHOW» είναι in-house exhibition, δηλαδή εσωτερική εταιρική έκθεση, που αποτελεί έμπνευση και διοργάνωση της εταιρείας Καποδίστριας, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην Κύπρο στους τομείς ανταλλακτικών, ελαστικών, λιπαντικών και επαγγελματικών εργαλείων, ενώ παράλληλα είναι μέλος και μέτοχος του οργανισμού ΤΕΜΟΤ International, του πανευρωπαϊκού συνεταιρισμού των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του after market. Στην έκθεση μετείχαν αποκλειστικά συνεργάτες της Καποδίστριας όπως Bosch, Hankook, Castrol, Schaeffler, ZF/TRW, Mann Filter, Behr-Hella, Textar Brakes κ.ά., όλοι τους προμηθευτές προϊόντων πρώτης εφαρμογής στις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.

Ιστορία και πολιτισμός
Παράλληλα, η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ άδραξε την ευκαιρία της παρουσίας τόσων ξένων επαγγελματιών στην Κύπρο, για μια σύντομη αλλά άκρως περιεκτική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, παραθέτοντας την παραμονή της έκθεσης δεξίωση στο αρχοντικό του Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, αναδεικνύοντας την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και το πολιτικό πρόβλημα του τόπου μας.

H έκθεση «THE AUTOFIX SHOW» διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2013 και επαναλήφθηκε δύο χρόνια αργότερα, ενώ η φετινή, τρίτη διοργάνωση ήταν η πιο πετυχημένη και μεγαλύτερη όλων, αφού κατέλαβε έκταση 2.000τμ.