Ο Ostberg επιστρέφει στο ERC Πολωνίας με νέο συνοδηγό

Ο οδηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι Mads Ostberg επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC) Πολωνίας, το Rally Rzeszow το οποίο θα διεξαχθεί στις 3-5 Αυγούστου. Ο Ostberg θα οδηγήσει ένα Ford Fiesta R5 της ομάδας Adapta Motorsport.

Εκτός από την απόκτηση επιπλέων χιλιομέτρων σε ασφάλτινη ειδική διαδρομή ενόψει WRC Γερμανίας αργότερα τον ίδιο μήνα, ο αγώνας στο Rzeszow δίνει επίσης την ευκαιρία στον Ostberg να δουλέψει με τον Patrik Barth γνωρίζοντας τον καλύτερα αφού ίσως θα είναι ο νέος του συνοδηγός, καθώς στη θέση του μέχρι πρότινος συνοδηγού του Ola Floene αναμένεται να δούμε ένα εκ των Torstein Eriksen ή Patrik Bath.

Από την πλευρά του ο Eriksen θα βρεθεί στο πλευρό του Ostberg για τον επόμενο αγώνα WRC στην Φινλανδία, όμως το WRC στην Γερμανία είναι ημερολογιακά μαζί με το British Ulster Rally, εκεί όπου ο Eriksen έχει συμβατική υποχρέωση αφού είναι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος BRC στο πλευρό του Fredrik Ahlin.

Ο Ostberg εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα του ERC στις Κανάριες Νήσους πέρσι, στον  οποίο προηγείτο πριν ένα πρόβλημα στα φρένα τον οδηγήσει σε σύγκρουση και έξοδο.

Σε δηλώσεις του ο Ostberg ανάφερε ότι είναι μεγάλος “Fan” του ERC, ότι χρειάζεται να υπάρχει μια πλατφόρμα για ανάδειξη ταλέντων και το ERC αποτελεί την καλύτερη βάση.