Ο Messi και η παρέα του οδηγούν τα ολοκαίνουρια μοντέλα της Audi

Μετά τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγιερν Μονάχου ήρθε η σειρά και για τους παίκτες της Μπαρσελόνα να πάρουν τα δικά τους μοντέλα της Audi. Για τους επόμενους δώδεκα μήνες οι ποδοσφαιριστές της φημισμένης ομάδας της Μπαρσελόνα που θα χρησιμοποιούν τα ολοκαίνουρια Audi για τις μετακινήσεις τους.

Όπως και τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης, εκείνοι από την FC Barcelona μπορούσαν να επιλέξουν ένα αυτοκίνητο από τον αρκετά ευρύ στόλο οχημάτων της Audi. Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι τουλάχιστον 11 από τους 25 παίκτες επέλεξαν το Audi Q7, μερικοί από τους οποίους επέλεξαν το Q7 e-Tron Quattro ενώ ο Andres Iniesta επέλεξε το SQ7 TDI.

Τρία από τα αστέρια της ομάδας, ο Gerard Pique, ο Luis Suarez και ο Lionel Messi, διάλεξαν από ένα Audi RS6 Avant Performance. Η οικογένεια των Audi Sport στη Barcelona περιλαμβάνει επίσης πέντε RS3 Sportback, ένα R8 V10 Plus Coupe και ένα R8 V10 Spyder.

Footballers of FC Barcelona drive Audi

Στην εκδήλωση, εκτός από την επίσημη παράδοση των αυτοκινήτων, οι παίχτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τις δυνατότητες της εταιρείας, όχι σε προσομοιωτή Formula E αλλά σε πραγματικά αγωνιστικά μοντέλα της εταιρείας. Όλοι οι παίχτες μπήκαν σαν συνοδηγοί στα αγωνιστικά Audi R8 LMS και Audi RS3 LMS και εντυπωσιάστηκαν με τις επιδόσεις και τις δυνατότητες των αυτοκινήτων αυτών.