Ο.Φ.Α Auto/Rally sprint 2018: Αναβλήθηκε ο εναρκτήριος αγώνας

Η αγωνιστική χρονιά στους αγώνες ταχύτητας δεν ξεκίνησε ιδανικά. Ο εναρκτήριος αγώνας, το Ο.Φ.Α Auto/Rally sprint αναβλήθηκε, καθώς υπήρξε πρόβλημα με τα χρονόμετρα το οποίο δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη δοκιμαστική διαδρομή από την οποία πέρασαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ακολούθησε η πρώτη χρονομετρημένη διαδρομή όπου ξεκίνησε το πρόβλημα με τα χρονόμετρα. Όλοι οι οδηγοί έτρεξαν και σε αυτή τη διαδρομή όμως με το υπάρχον πρόβλημα στα χρονόμετρα υπήρχε αμφισβήτηση για τους χρόνους.

Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν όπως προσμετρήσει μόνο το αποτέλεσμα της δεύτερης χρονομετρημένης διαδρομής, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ, καθώς τα χρονόμετρα εξακολουθούσαν να μην λειτουργούν σωστά.

Μετά από παρέλευση αρκετών λεπτών και μετά από αρκετές συζητήσεις μεταξύ του Κυπριακού Συνδέσμου Αθλητών Αγώνων, οργανωτών και αγωνοδικών, αποφασίσθηκε όπως ο αγώνας αναβληθεί. Ύστερα και απο αυτή την εξέλιξη, περιμένουμε την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ακολουθούν οι αποφάσεις για τον αγώνα, υπογεγραμμένες από τους αγωνοδίκες, όπως επίσης και οι φωτογραφίες από την προσπάθεια των αγωνιζομένων μέχρι και την πρώτη χρονομετρημένη διαδρομή.

Στάθης Ευσταθίου

Φωτογραφίες: Στάθης Ευσταθίου/Μιχάλης Κοντογιώργης/Κούλλης Κυριάκου