Ο Παναγιώτης Ζένιου τρέχει στην Ιταλία

Ο νεαρός και ταλαντούχος οδηγός Kart Παναγιώτης Ζένιου ανοίγει τα φτερά του καθώς πρόκειται να αγωνιστεί στο Lonato της Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα στην πίστα South Garda Karting. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός πρωταθλητής θα αγωνιστεί στο εξωτερικό. Η αναχώρηση για την Ιταλία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και στόχος του Παναγιώτη είναι να περάσει στον μεγάλο τελικό όπου θα προκριθούν οι πρώτοι 30 από τους 144 συμμετέχοντες.

Ο Παναγιώτης ξεκίνησε την καριέρα του πριν από δυο χρόνια σε ηλικία 11 χρονών και από τον πρώτο αγώνα που συμμετείχε στην κατηγορία mini rok έδειξε τις μεγάλες του δυνατότητες αλλά και το ταλέντο του. Όλα αυτά ήρθαν να επιβεβαιωθούν πέρσι με την εμφαντική παρουσία του στο πρωτάθλημα, όπου κέρδισε και τους έξι αγώνες της σεζόν, πανηγυρίζοντας συνάμα και τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Η πίστα South Garda Karting όπου θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης είναι μήκους 1200m και το μέγιστο πλάτος φτάνει τα 10m. Είναι χωρητικότητας 2000 θεατών και έχει την έγκριση της FIA για διεθνής αγώνες. Έχει πρόσφατα ανακαινισθεί για να προσφέρει στους οδηγούς διασκέδαση και ψηλή αδρεναλίνη.

Θα παρακολουθούμε την πορεία του Παναγιώτη στον αγώνα της Ιταλίας, ενημερώνοντας σας για όλες τις εξελίξεις.