Ο Πέτρος Πέτρου τρέχει με EVO7

Ο Πέτρος Πέτρου σιγά σιγά εδραιώνει την παρουσία του στους αγώνες ταχύτητας μετά απο αποχή τριών χρόνων. Τη φετινή χρονιά αποφάσισε όπως αποχωριστεί το Subaru, κάνοντας τη μεγάλη αλλαγή μετά από αρκετά χρόνια. Φέτος τον είδαμε να αγωνίζεται στον αγώνα του κάμπου με ένα Mitsubishi EVO6 και η απόδοση του αυτοκινήτου τον άφησε πλήρως ικανοποιημένο.

Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα και έτσι στον αυριανό αγώνα της Λεμεσού θα τον δούμε να αγωνίζεται με το Mitsubishi EVO7 του Πρόδρομου Προδρόμου, με τον οποίο συμφώνησε όπως αγωνιστεί στους τελευταίους δυο αγώνες φετινού του πρωταθλήματος. Η παρουσία του Πέτρου στους αγώνες ταχύτητας αναμφίβολα δίνει νέο χρώμα και παράλληλα προσθέτει ακόμα ένα διεκδικητή για τη νίκη στην κατηγορία RCS2 όπου θα αγωνίζεται.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Πέτρου, την τελευταία φορά που είχε πλήρη εμπλοκή στο πρωτάθλημα ήταν το 2011 και το διεκδίκησε επι ίσοις όροις με τον Παρασκευά Παρασκευά. Έχοντας τρείς νίκες στη σεζόν τερμάτισε τελικά δεύτερος, έξι βαθμούς πίσω απο τον Παρασκευά.

Μεγάλος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, είναι η εταιρία Ψάλτης ανταλλακτικά.