Ο Θεολόγου Junior ξεκινά τους αγώνες ράλι

Ακόμα ένας νεαρός πρόκειται να ξεκινήσει να αγωνίζεται στους αγώνες ράλι. Μετά τις τελευταίες προσθήκες στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από νεαρούς οδηγούς, στον αγώνα αρχαρίων Λαός που θα διεξαχθεί στις 4 Νοεμβρίου θα τρέξει για πρώτη φορά ο νεαρός οδηγός Νικόλας Θεολόγου, με συνοδηγό τον πατέρα του Σάββα.

Ο Νικόλας διανύει το 17ο έτος της ηλικίας του και ήδη ξεκίνησε να οδηγά ένα Mitsubishi Lancer EVO6 στην προσπάθεια που κάνει για εξοικείωση με το αγωνιστικό. Στο πρόγραμμα του θα περιλαμβάνονται αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος όπου θα μπορέσει να αποκτήσει αγωνιστική άδεια και ακολούθως πρόθεση του είναι η πλήρης εμπλοκή του στο Παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι.

Ο Νικόλας Θεολόγου είναι γιος ενός παλιού γνώριμου από τους αγώνες ράλι. Πρόκειται για τον Σάββα Θεολόγου, ο οποίος αγωνιζόταν πριν από μερικά χρόνια τότε στο πρωτάθλημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, με ένα Mitsubishi Lancer EVO6. Όσοι τον θυμούνται, χαρακτηριστικά ήταν τα χρώματα στο αγωνιστικό που έτρεχε, καθώς μεγάλος του χορηγός ήταν η αστυνομία Κύπρου. Το καλύτερο αποτέλεσμα του Σάββα όταν αγωνιζόταν ήταν η τρίτη θέση στον αγώνα της Πάφου το 2006.

Εμείς ευχόμαστε καλή αρχή στην προσπάθεια που θα κάνει και για την πορεία του Νικόλα όσο και των υπόλοιπων νεαρών θα σας ενημερώνουμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Posted by Σαββας Θεολογου on Sunday, October 15, 2017

 

Posted by Σαββας Θεολογου on Sunday, October 15, 2017