Ο Αντώνης Χειλιμήντρης δοκίμασε το Skoda Fabia R5

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Κυπριακός μηχανοκίνητος αθλητισμός αναβαθμίζετε ραγδαία τις τελευταίες μέρες καθώς στο χώρο του ράλι ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα αγωνιστικό προδιαγραφών R5. Μετά τους Αλέξανδρο Τσουλόφτα και Σίμο Γαλαταριώτη οι οποίοι απέκτησαν τα δικά τους αγωνιστικά, ένα Citroen DS3 R5 και ένα Skoda Fabia R5,πριν από μερικές μέρες ο Αντώνης Χειλιμήντρης απέκτησε το δεύτερο Skoda Fabia R5.

Με την προσθήκη και του τρίτου αυτοκινήτου αυτών των προδιαγραφών, οι αγώνες ράλι αναβαθμίζονται ποιοτικά και πλέον ο πήχης για καλύτερες διοργανώσεις ανεβαίνει.

Σήμερα ο Αντώνης Χειλιμήντρης οδήγησε το καινούργιο αυτοκίνητο σε χωμάτινη επιφάνεια μένοντας εντυπωσιασμένος από την απόδοση και τον πολύ εύκολο χειρισμό του. Αρκετοί ήταν οι φίλοι του αθλήματος που πήγαν για να παρακολουθήσουν τις δοκιμές με κεντρικό πρόσωπο τον Σίμο Γαλαταριώτη που ως γνωστόν η ομάδα του ανέλαβε την προετοιμασία του αγωνιστικού για τους αγώνες.

Ο Χειλιμήντρης ξεκίνησε να αγωνίζεται με Mitsubishi Lancer EVO10, ενώ τη φετινή χρονιά τρέχει με ένα Mitsubishi Lancer EVO9. Τα σημάδια βελτίωσης του Αντώνη στην οδήγηση φαίνονται αγώνα με αγώνα και όταν εγκλιματιστεί με το νέο του απόκτημα σίγουρα θα μπορέσει να βελτιώσει περισσότερο και τα αποτελέσματα του.

”Ίσως τρέξουμε για πρώτη φορά με το καινούργιο αγωνιστικό στο Λαός mini rally τον ερχόμενο μήνα’’, είπε ο Αντώνης και συνέχισε, ‘’αν δεν γίνει αυτό κατορθωτό σίγουρα από την επόμενη χρονιά θα τρέχουμε με το Skoda και συνοδηγός μου θα είναι ο Παναγιώτης Κυριάκου. Σύγκριση με το προηγούμενο αυτοκίνητο δεν μπορεί να γίνει, νομίζω όμως ότι το καθένα έχει τη χάρη του.’’

Το αυτοκίνητο είναι ντυμένο στα χρώματα της wargaming, η οποία είναι και ο μεγάλος χορηγός του Αντώνη Χειλιμήντρη.