Ο Αντρέας Τσιάκκας δοκίμασε το Ford Fiesta R2

Ο πολύπειρος Αντρέας Τσιάκκας από τη θέση του συνοδηγού θα βρεθεί στη θέση του οδηγού εν όψη του τελευταίου αγώνα της σεζόν, ΟΦΑ Trial Rally sprint ο οποίος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην περιοχή Αναλιόντα. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν προσμετρά σε κάποιο πρωτάθλημα και αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε όσους θα τρέξουν να αγωνιστούν χωρίς άγχος για βαθμούς.

Ο Τσιάκκας θα συμμετάσχει με το πολύ δυνατό Ford Fiesta R2, το οποίο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σήμερα το πρωί μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου. Συμμετέχοντας με το συγκεκριμένο αγωνιστικό ο πήχης για τον ίδιο ανεβαίνει κατακόρυφα και όπως ο ίδιος δήλωσε είπε ότι δεν θα ήταν παράξενο να τον δούμε στην πρώτη θέση της κατηγορίας που θα αγωνιστεί. Συνοδηγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο επίσης έμπειρος Κωνσταντίνος Σιάλος, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετούς μήνες.

Κύριοι χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι εταιρίες A.T CAR REPAIR και Ψάλτης Autoparts. Επίσης ο ίδιος ο Αντρέας Τσιάκκας εκφράζει και τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Κύπρο Χριστοδούλου για την πολύτιμη βοήθεια που του παρέχει.