Οι παίχτες της Bayern Μονάχου παραλαμβάνουν τα ολοκαίνουρια μοντέλα της Audi

Οι διάσημοι παίχτες της Bayern Μονάχου συνεχίζουν και αυτή τη χρονιά να οδηγούν τα αυτοκίνητα της Audi. Πριν μερικές μέρες, παίκτες και οι προπονητές της ομάδας ταξίδεψαν στη βάση της Audi στο Ingolstadt για να παραλάβουν τα καινούργια τους αυτοκίνητά στην Audi Piazza.

Για τους Thomas Müller, Mats Hummels και Robert Lewandowski, η επίσκεψη στον μακροχρόνιο εταίρο τους, την Audi, ήταν πάρα πολύ οικεία. Οι ποδοσφαιριστές από το Μόναχο είναι πιστοί πελάτες της Audi για 15η σεζόν. Εκατοντάδες φίλαθλοι από την περιοχή και πολλοί υπάλληλοι της Audi πρόσφεραν στους παίκτες μια πολύ ενθουσιώδη υποδοχή ενώ ακολούθησαν ομαδικές φωτογραφίες, αυτόγραφα και μια περιήγηση στο εργοστάσιο για την ομάδα.

Τα σπορ μοντέλα RS της Audi ήταν ανέκαθεν πολύ δημοφιλή για την ομάδα του Μονάχου. Πέντε παίκτες επέλεξαν το Audi RS 6 Avant σαν το καθημερινό τους αυτοκίνητο συμπεριλαμβανομένων των Hummels, Jérôme Boateng και Thiago Alcántara. Πολύ δημοφιλείς ήταν επίσης το Audi Q7 και το ακόμη πιο σπορ Audi SQ7 TDI, μια έκδοση που επέλεξε ο Müller και Franck Ribéry. Ο προπονητής Jupp Heynckes έλαβε ένα Audi SQ5 ενώ ο παίκτης Felix Götze επέλεξε το Audi A3 Sportback, ένα τέλειο αυτοκίνητο για αστική οδήγηση.

Η Bayern München και η Audi συνεργάζονται από το 2002. Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της συνεργασίας είναι το Audi Cup, το οποίο διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από το 2009, σαν τουρνουά προετοιμασίας του Allianz Arena ή του Καλοκαιριού Audi Tour. Αυτό το καλοκαίρι, η  Audi ακολούθησε την προπόνηση της Bayern στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη. Εκεί η ομάδα έπαιξε εναντίον Μίλαν, Ίντερ, Τσέλσι και Άρσεναλ..