Νικόλας Γεωργίου “ChipsJunior” Με την Στόφα του Πρωταθλητή

Ο Νικόλας Γεωργίου “ChipsJunior” κατάφερε να φτάσει πανάξια σε ακόμα μια κατάκτηση του παγκυπρίου πρωταθλήματος αγώνων ταχύτητας, καταφέρνοντας να φτάσει στην νίκη σε όσους αγώνες έτρεξε.

Ο ChipsJuniorήθελε απο την αρχή της χρονιάς να υπερασπιστεί τον τίτλο του και στο τέλος κατάφερε το “backtoback”.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον αγώνα που διοργάνωσε ο Ο.Φ.Α την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον εκδρομικό χώρο του Κόρνου. Ο ChipsJuniorξεκίνησε φουριόζικα, καταφέρνοντας να γράψει με την πρώτη του χρονομετρημένη προσπάθεια ένα απλησίαστο χρόνο, φτάνοντας σε μια πανεύκολη νίκη. Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς διοργανώθηκε απο το σωματείο της Λάρνακας την Κυριακή 2 Μαρτίου πλησίον του χωριού Κόσιη, με τον ChipsJuniorνα επικρατεί και πάλι με σχετική άνεση. Στον τρίτο αγώνα της χρονιάςο οποίος διοργανώθηκε απο το σωματείο της Λεμεσού στην περιοχή Ύψωνα την Κυριακή 2 Ιουνίου το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με τους προηγούμενους, καθώς ο ChipsJuniorδεν βρήκε καμία αντίσταση φτάνοντας σε μια πανεύκολη νίκη, προσφέροντας  παράλληλα και θέαμα αξιώσεων. Ο τέταρτοςαγώνας της χρονιάς, διοργανώθηκε απο το Σωματείο Αμμοχώστου στην γνωστή διαδρομή του Κάμπου. Ένας αγώνας υπερθέαμα εκεί όπου ο ChipsJuniorείχε το δυσκολότερο έργο της χρονιάς, αφού βρήκε απέναντι του ένα πολύ δυνατό Χρήστο Δημοσθένους με το νέο του απόκτημα ένα LancerEvo 10. Παρόλο πουδυσκολεύτηκε απίστευτα,έφτασε τελικά στο ζητούμενο το οποίο ήταν η νίκη με την μικρότερη φετινή διαφορά. Στους δύο εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος δεν έτρεξε αφού και μαθηματικά ήταν ο νέος πρωταθλητής.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε βρήκε τον ChipsJuniorνα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας.Το αστείρευτο του ταλέντο έλαμψε και το 2017, οδηγώντας τον σε μια σαρωτική επικράτηση απέναντι σε όλους του τους αντιπάλους.Ο ChipsJuniorείναι ένας οδηγός που θα θέλαμε να δούμε και σε αγώνες ράλι, αφού δείχνει να έχει την ταχύτητα και το ταλέντο.Αθλητές σαν τον ChipsJuniorείναι αυτοί που μας υπενθυμίζουν πόσο μικρό είναι το νησί μας για να μπορέσει να στηρίξει μεγάλα ταλέντα.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο Νικόλας Γεωργίου “ChipsJunior” μας ανάφερε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στους αγώνες ταχύτητας.Μας επιβεβαίωσε ότι θα τον δούμε διαγωνιζόμενο και την νέα χρονιά σε μια προσπάθεια να υπερασπιστείεκ νέου το πρωτάθλημα του. Θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του και τον βοήθησαν στην προσπάθεια του αυτή, ξεκινώντας με τους χορηγούς του οι οποίοι είναι οι Antonis&StavrosAutoservice, PsaltisAutoParts, Eneos, Yokohama, Chipssecurity και M&MFrangosEng.Constraction. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει στην οικογένεια του όπως μας είπε χαρακτηριστικά, η οποία τον στήριξε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τον ChipsJuniorγια την άκρως εντυπωσιακή του παρουσίακαι την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιχάλης Κοντογιώργης