Νικολαΐδης Junior: Ακόμα ένα νεαρό ταλέντο στο χώρο του ράλι

Την τελευταία διετία στο χώρο του ράλι νέοι οδηγοί ξεκίνησαν να αγωνίζονται έχοντας στόχους και φιλοδοξίες για καριέρα στο εσωτερικό, με μερικούς εξ αυτών να έχουν βλέψεις και για αγώνες στο εξωτερικό.

Ένας εκ των νεοεισελθών στο χώρο είναι ο Νικόλας Νικολαΐδης, ο οποίος πέρσι σε ηλικία 18 ετών έκανε το ντεμπούτο του στους αγώνες στο ράλι σπριντ Λεμεσού με ένα Subaru Impreza. Απώτερος σκοπός του νεαρού είναι πρώτα απ΄όλα η εκμάθηση του αγωνιστικού και μετά η πλήρης εμπλοκή του στους αγώνες. Έχει σαν δάσκαλο και μέντορα του τον πατέρα του Περικλή Νικολαΐδη, ο οποίος είναι απο τις παλιές καραβάνες στους αγώνες ράλι και ταχύτητας. Ο Νικόλας Νικολαΐδης κατάφερε να πάρει την πρώτη του διάκριση στη σύντομη μέχρι στιγμής καριέρα του στο φετινό αγώνα αρχαρίων Πικκής, όπου ήταν πρώτος στην κατηγορία RCS2.

Στα πλάνα του είναι η αναβάθμιση του αγωνιστικού, καθώς με το γερασμένο πλέον Impreza η διάκριση δύσκολα θα έρθει. Όταν γίνει η αναβάθμιση η μάρκα θα αλλάξει καθώς θα αγωνίζεται με Mitsubishi Lancer EVO.

Πέραν από τις οδηγικές ικανότητες για να μπορέσει κάποιος να αγωνίζεται χεριάζετε δυνατούς υποστηρικτές. Tον Νικολαΐδη Junior σε αυτή την προσπάθεια στηρίζουν οι Ψάλτης ENEOS, PERIS AUTO SERVISES και AGRIPLANT GARDENS.