Θέαμα, Δράση, και Πολυτέλεια στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Πολυτελή, μοναδικά και ξεχωριστά αυτοκίνητα, τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών, οχήματα ηλεκτρικής κίνησης, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, πάρκο οδικής συμπεριφοράς, και αρκετές άλλες εκπλήξεις θα παρουσιαστούν στο 1οLimassolMotorShow&Motion.

Ένα μοναδικό και διαδραστικό event θα ξεκινήσει στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Τα εγκαίνια του 1ου LimassolMotorShow&Motion θα τα τελέσει ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Μάριος Δημητριάδης μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού, κο. Νίκο Νικολαϊδη.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων όπως τη νέα σειρά της Volvo, το αυτοκίνητο της χρονιάς 2017 Peugeot 3008, τις νέες σειρές αυτοκινήτων της Honda,τις νέες σειρές αυτοκινήτων Hyundai καθώς και τα γνωστά ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla.

Επίσης, θα υπάρχουν πέρα των 15 μοναδικών αυτοκινήτων όπως Lamborghini, Porsche, Mustang, το κυπριακό αγωνιστικό αυτοκίνητο του Rally ParisDakar, το μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο του ΠανεπιστημίουFrederik, ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα στον κόσμο το Ford T, όπως επίσης και δεκάδες μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και άλλα οχήματα οδήγησης από της εταιρείες:Benelli, Yamaha, Volvo, NHGreen Recycle CyprusKTM, Peugeot, Honda, Kymco, Sym, XtremeWheelers, 33 Bikes, Falken (D.PhotiouLtd), CNMC Racing, CyCarbon, BRP, Cougar, Gyeon, Revo (P.ConstantinidesGarageLtd), NMA Tuning Technologies.

Μια ξεχωριστή νότα θα αποτελέσει το παιχνίδι της RedBull όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν σε εικονική πραγματικότητα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της RedBull.

Ο πρέσβης οδικής συμπεριφοράς και αθλητής αγώνων ταχύτητας, Πανίκος Πολυκάρπου, θα διοργανώσει Πάρκο Οδικής Συμπεριφοράς όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

Κατά την διάρκεια του τριήμερου event η FlyboardCyprus θα παρουσιάσει εντυπωσιακά showsμέσα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Η έκθεση θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 18:00μμ μέχρι τις 22:00μμ

και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00πμ μέχρι τις 22:00μμ.

Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 Χρυσός Χορηγός είναι η εταιρεία Texaco Havolineκαι χορηγοί οι εταιρείεςWurth, Falken (D.PhotiouLtd) ,και Sprint Booster.

Την εκδήλωση διοργανώνει εταιρεία Dacor Advertising and Mediaκαι την υποστηρίζει ο Δήμος Λεμεσού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, και η Αρχή Λιμένων Κύπρου.