Η TOYOTA Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών & Παραολυμπιακών Αγώνων

Η νέα χρόνια για την εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., επίσημους αντιπρόσωπους των αυτοκινήτων Toyota & Lexus στην Κύπρο, άρχισε με την καθιερωμένη συνάντηση με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης την Τετάρτη στις 24 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο, και ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Toyota Κύπρου, κύριο Δικράν Ουζουνιάν, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε και τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2018, καθώς επίσης και για την παγκόσμια αλλά και τοπική συνεργασία της Toyota με τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η TOYOTA, που αποτελεί έναν από τους Παγκόσμιους Εταίρους της Διεθνούς Ολυμπιακής & Παραολυμπιακής Επιτροπής, ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για τη νέα χρονιά και τις επικείμενες δράσεις της με τις οποίες φιλοδοξεί να ενισχύσει τον κορυφαίο αθλητικό θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Δημήτρης Μελανθίου, Marketing Manager της εταιρείας Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., κατά την παρουσίασή του πρόβαλλε τις αρετές που αναδεικνύονται από την ευγενή άμιλλα και τις αρχές των ιδανικών του ολυμπισμού. Τα ιδανικά αυτά, όπως σημείωσε, αποτελούν την πηγή της έμπνευσης του οράματος της TOYOTA να αναδείξει ότι με το πάθος και την επιμονή, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

 

Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η TOYOTA έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργία ειρηνικών κοινωνιών χωρίς διακρίσεις, μέσω του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται για την ανάπτυξη μίας αειφόρου κοινωνίας, προωθώντας το δικαίωμα όλων στη μετακίνηση. Η συνεχής βελτίωση και ο σεβασμός στον άνθρωπο αποτελούν κοινές αξίες για την TOYOTA και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ενώνουν όλη την υφήλιο με το αίσθημα της φιλίας και της αλληλεγγύης, εξυμνώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου.

Εν συνεχεία πρόσθεσε ότι: «Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, η TOYOTA έκανε εφικτό το ακατόρθωτο μέσα από την καινοτομία και το πάθος, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την έννοια του ακατόρθωτου. Σήμερα ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκεται σε μία από τις πιο δραματικές περιόδους αλλαγών, με την Toyota να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, για δημιουργία ακόμα καλύτερων οχημάτων. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι αναπτύσσουμε λύσεις μετακίνησης που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης κοινωνίας για τον επόμενο -τουλάχιστον- αιώνα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να οραματιζόμαστε πέραν των συμβατικών οχημάτων και να δημιουργήσουμε νέους τρόπους μετακίνησης, οι οποίοι υπερβαίνουν τα όρια του σήμερα και λύνουν τα προβλήματα του αύριο».

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ως επίσημος πρεσβευτής των δράσεων της εταιρείας, ο Κύπριος Ολυμπιονίκης του στίβου Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε την TOYOTA Κύπρου για την τιμή που του έκανε και για την απόφασή της να συμβάλλει στην καλλιέργεια και την ενίσχυση της ολυμπιακής κουλτούρας στην Κύπρο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κύριος Ντίνος Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Παραολυμπιακής Επιτροπής κύριος Ανδρέας Καμαρλίγγος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες της εταιρείας Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ προς τους προσκεκλημένους για τη συνεχή υποστήριξη και την άψογη συνεργασία με τις ευχές της για ένα καθ’ όλα αποδοτικό 2018 γεμάτο αισιοδοξία και δημιουργία.