Η Alfa Romeo Giulia κέρδισε τον τίτλο «2017 Newcomer of the Year»

Με ποσοστό 33.4% των αναγνωστών του έγκυρου περιοδικού Quattroruote, η γοητευτική Alfa Romeo Giulia ψηφίστηκε ως «2017 Newcomer of the Year» (Καλύτερο νεο αυτοκίνητο του 2017). Πρόκειται για το σημαντικότερο τίτλο που μπορεί να δώσει το Ιταλικό μηνιαίο περιοδικό μέσα από τις ψηφοφορίες του.

 

Η τελετή απονομής έγινε στο Μιλάνο, ανήμερα της «μέρας Quattroruote», που γιορτάζει κάθε χρόνο το περιοδικό. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCA σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, Alfredo Altavilla δέχθηκε τον τίτλο μπροστά από πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η τιμή αυτή, την οποία έδωσαν οι ίδιοι οι αναγνώστες, συμπεριλάμβανε και άλλα δημιουργήματα του ομίλου της Fiat, επιδεικνύοντας την υπεροχή του. Συγκεκριμένα, μαζί με την Alfa Romeo Giulia, η Fiat 124 Spider και το Fiat Tipo σκαρφάλωσαν στα ψηλά σκαλοπάτια. Όλα τα πιο πάνω είναι αποδεικτικό στοιχείο της υψηλής εκτίμησης που λαμβάνουν όλοι οι καινοτόμοι σχεδιασμοί προϊόντων της Fiat, αλλά και τα άλλα όμορφα ιταλικά προϊόντα στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός του περιοδικού Quattroruote ιδρύθηκε το 2000, και μέχρι στιγμής ανέδειξε ως κορυφαία συνολικά έντεκα μοντέλα του ομίλου FCA, με τελευταίο το περσινό Fiat 500X. Το πάθος των αναγνωστών αλλά και η σημασία στην λεπτομέρεια που δείχνει το κοινό του περιοδικού, αποδεικνύει τον επαγγελματισμό που υπάρχει τόσο στο ίδιο το περιοδικό αλλά και το κοινό του. Οι τρεις φετινοί φιναλίστ του διαγωνισμού πάτησαν κορυφή εις βάρος 12 άλλων μοντέλων διαφόρων εταιρειών.

Η Giulia αποτελεί την πιο αληθινή έκφραση του πνεύματος της Alfa Romeo, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία, να βρίσκονται μαζεμένα εδώ: χαρακτηριστικός σχεδιασμός, κινητήρες υψηλής απόδοσης, τέλεια κατανομή βάρους, μοναδικές τεχνολογικές λύσεις και άψογα ποσοστά δύναμης σε σχέση με το βάρος. Ταυτόχρονα, η Fiat 124 Spider ακολουθεί την θρυλική πρόγονο της στην προσπάθεια της να κάνει μια ολόκληρη γενιά να την ερωτευτεί ενώ το Fiat Tipo εξέχει ως το μοντέλο με το καλύτερο «value for money» στην αγορά.