Εγκαίνια νέου γκαράζ A. T. Car Repair

Την Παρασκευή 21 Απριλίου και ώρα 18:00, στην περιοχή Λακατάμιας τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου γκαράζ A. T. Car Repair. Το γκαράζ αναβαθμίστηκε ούτως ώστε να μπορεί να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στην πελατεία του.

Πριν την τέλεση των εγκαινίων έγινε αγιασμός, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο κύριος Ανδρέας Ψάλτης εκ των συνεργατών του γκαράζ και εκ μέρους της εταιρίας Ψάλτης Ανταλλακτικά και πιο συγκεκριμένα των λιπαντικών ENEOS.

 

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν των προσκεκλημένων αλλά και του κόσμου που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Σε δηλώσεις του ο Αντρέας Τσιάκκας ευχαρίστησε του φίλους και συνεργάτες του οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τον στήριξαν και εξακολουθούν να τον στηρίζουν. Πιο συγκεκριμένα ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Eneos λιπαντικά, των ελαστικών Madator αλλά και την οικογένεια του για την υποστήριξη και την βοήθεια που του παρέχει. Τέλος ευχαρίστησε την ιστοσελίδα SM Racingnews για την προβολή που του προσφέρει.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία του εκτός από τον κύριο Αντρέα Ψάλτη εκ μέρους της ENEOS, οι Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου εκ μέρους της Madator, άνθρωποι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πελάτες του γκαράζ αλλά και πολλοί φίλοι της οικογένειας.

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αρχή, κάθε επιτυχία στην οικογένεια Τσιάκκα και να συνεχίσουν να προσφέρουν το ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.