Βραβεύσεις εις μνήμη Άθου Νικηφόρου

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο νυχτερινό κέντρο El Creco στην Λάρνακα έγιναν οι απονομές του τέταρτου πρωταθλήματος εις μνήμη Άθου Νικηφόρου.

Σε μία έντονα συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση, είχαμε τις βραβεύσεις των πρωτεύσαντων στο Athos Achna Autosprint.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσιάστρια την κόρη του αείμνηστου Μάστρε Άθου Αγγέλα, η οποία έκανε μια ανασκόπηση για την χρονιά που μας πέρασε και ακολούθως ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των αγώνων της νέας χρονιάς.Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν στις 24 Μαρτίου με τον πρώτο αγώνα, ο δεύτερος αγώνας είναι στις 3 Ιουνίου, ο τρίτος στις 8 Ιουλίου, ο τέταρτος στις 30 Σεπτεμβρίου και η χρονιά ολοκληρώνεται στις 18 Νοεμβρίου με τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα.

Στη συνέχεια απολαύσαμε ένα φιλμάκι ειδικά αφιερωμένο στην μνήμη του Άθου Νικηφόρου, που ξύπνησε σε όλους μας μνήμες από ένα άνθρωπο που όλοι αγαπήσαμε. Ο μοναδικός του χαρακτήρας ήταν για πολλούς από εμάς ο λόγος να ασχοληθούμε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Το πλατύ του χαμόγελο, η καλοσύνη του αλλά και οι συμβουλές του προς όλους τους αθλητές είναι ακόμη νωπές  .

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πρωτευσάντων σε όλες τις κατηγορίες, συν του νεαρότερου και γηραιότερου οδηγού αλλά και των χορηγών του πρωταθλήματος.  Επίσης μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά αλλά και της ιστοσελίδας μας αποτέλεσε η βράβευση μας από την Μαρίνα, κόρη του αείμνηστου Άθου Νικηφόρου.

Σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που είμαστε παρών.

Μιχάλης Κοντογιώργης