Απονομές Power Drift Club 2017: Η Βραδιά του Δώρου Φραντζέσκου-Ανακοίνωση έκπληξη από τον Άντρο Αντωνίου

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου το σωματείο Power Drift Club τίμησε τους διακριθέντες για το 2017 στο κέντρο Όασις στην Χοιροκοιτία. Η βραδιά ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του σωματείου Άντρου Αντωνίου, όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την εταιρία ΨΑΛΤΗΣ διευθετήθηκε όπως τη νέα χρονιά διεξαχθούν πέντε αγώνες στο λιμάνι Λεμεσού, καθώς συμφώνησαν σε όλα με την εταιρία που χειρίζεται το συγκεκριμένο χώρο. Επίσης το Σάββατο πριν από κάθε αγώνα θα γίνονται αγώνες δεξιοτεχνίας ίδιας φιλοσοφίας με το γνωστό Gymkhana.

Αναμφίβολα η βραδιά ανήκε στον φετινό πρωταθλητή πλαγιολίσθησης Δώρο Φραντζέσκου, ο οποίος μετά από μια συγκλονιστική χρονιά κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα πλαγιολίσθησης στην κατηγορία PRO για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο τίτλος τον οποίο κυνηγούσαν τέσσερις οδηγοί έμελλε να κριθεί στον τελευταίο αγώνα ο οποίος χάρισε έντονες συγκινήσεις σε όσους τον παρακολούθησαν.

Τιμήθηκαν επίσης ο δευτεραθλητής Νικόλας Νικόλα Πατάκ, ο οποίος ομολογουμένως έκανε ίσως την καλύτερη του χρονιά στους αγώνες πλαγιολίσθησης και ο τρίτος στη γενική κατάταξη Enver Haskasap.

Πέραν από την PRO τιμήθηκαν και οι διακριθέντες στην κατηγορία SEMI PRO, όπου και εδώ το επίπεδο ανταγωνισμού ήταν αρκετά ψηλό καθώς οι διαφορές στη βαθμολογία που χώρισαν την πρώτη από την τρίτη θέση ήταν μόλις οκτώ βαθμοί.

Το πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία κέρδισε επίσης για πρώτη φορά ο Δήμος Σαββίδης, ο οποίος τιμήθηκε με το ανάλογο τρόπαιο. Τιμήθηκαν επίσης ο δεύτερος στη βαθμολογία Νεόφυτος Φικάρδου και ο τρίτος Δημήτρης Χριστοφή (Takamoura).

Με το πέρας των βραβεύσεων δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην εταιρία ΨΑΛΤΗΣ για τη μεγάλη προσφορά προς το σωματείο του Power Drift Club και γενικότερα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κύπρου, στην εταιρία MCM όπως επίσης και στους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές του σωματείου.

Ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα και η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικά άσματα από τον γνωστό DJ Σάββα Κεντή.