“Έφυγε” ο Νεόφυτος Τσαγγαράς

Θρήνος στο κυπριακό Motocross καθώς ένα νεαρό παιδί, ο Νεόφυτος Τσαγγαράς, μέλος της μεγάλης οικογένειας Τσαγγαρά, σε ηλικία 16 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Νεόφυτος, οδηγούσε διπλοκάμπινο όχημα με συνοδηγό τον 13χρονο εξάδερφο του, σε αγροτικό δρόμο στην Αχέλεια της Πάφου. Κάτω απο συνθήκες που διερευνώνται το όχημα παρέκκλινε της πορείας του και κτύπησε σε κυπαρίσσι και ακινητοποιήθηκε.

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο 16χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του. Ο 13χρονος φέρει τραύματα και νοσηλεύεται σε  σοβαρή κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

 

Ο χάρος του έστησε καρτέρι κόβοντας απότομα όλα τα όνειρα του 16χρονου νεαρού. Πένθος, πόνος και δάκρυα στην πόλη επαρχία Πάφου και όχι μόνο. Οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν ένα τόσο καλό παιδί. Ο μηχνοκίνητος αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα το Motocross είναι απο σήμερα φτωχότερα. Ο Νεόφυτος ξεκίνησε να αγωνίζεται από μικρό παιδί στους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος motocross και φέτος συμμετείχε στην κατηγορία ΜΧ2.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Φίλε Νεόφυτε ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει.